Welkom op Tasje.frl, de site voor leuke, hippe en handige opvouwbare tasjes

Wat vergeten we regelmatig bij het boodschappen doen en winkelen? Precies, een tasje! Onze tasjes passen in je handtas, binnenzak en handbagage en worden geleverd in een handig klein tasje.

Het design is fris en hip, retro of juist stoer. Alle tasjes worden persoonlijk door ons gemaakt, in beperkte oplage. Van sommige tasjes maken we er maar 1 of 2!

 

 

Nieuwsgierig geworden?

 Kijk even rond op onze site, heeft u vragen? stel ze gerust! 

 

NIEUWS!!!!

Lisanne Pruim heeft even geduld moeten hebben maar haar prijs; een fietsstoelkussen voor achter en voorop de fiets, zijn op de post!


De winnaar van de like en deel actie nr 3 van Tasje.frl is gewonnen door Lisanne Pruim! gefeliciteerd! Je vertelde in je bericht dat je graag de kussenhoesjes voor fietsstoeltjes zou willen hebben, laat ons weten wat je favoriete patroon is en wij gaan aan de slag! Iedereen bedankt voor het Liken en Delen! Hoe onze pagina in de gaten want we hebben binnenkort weer een leuke nieuwe actie


Vandaag, 10 september zijn we weer gestart met een Like en deel actie op Facebook. Like en deel het bericht van Tasje.frl op Facebook en win een product naar keuze van Tasje.frl; een  fietsstoelkussen, een set magneten, een telefoonoplaadhoesje of toch een handige tas? de keuze is reuze... Op zondag 18 september 2016 maken we de winnaar bekend, dus doe mee!

Vandaag, 10 september 2016,  stond Tasje.frl op de markt bij de Trimloop in Skoaterwald. Niet zo druk maar wel gezellig met Vera van www.lovelyforkids.com, (voor al je speelgoed). Weer een hele hoop inspiratie opgedaan. kijk voor onze nieuwe producten in ons assortiment!De like, deel en win actie nr 2 (20 tot 27 maart) is gewonnen door Pitricia W.! We zijn erg benieuwd met wat voor tas we Pitricia blij kunnen maken!

 
De Like, deel en win actie van 13 maart is gewonnen door Anja! Anja heeft een leuke tas uitgezocht en deze is inmiddels verzonden! 

Wil jij ook kans maken op een tas naar keuze van Tasje.frl? Hou dan onze Facebook pagina goed in de gaten want we doen heel binnenkort weer aan actie!!